Missionale transformasie in die Nederduitse Gereformeerde gemeente Eloffsdal : ‘n terdoodveroordeelde gemeente herleef - Botha, Jan Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2011.