Invloed van bemesting op die opbrengs en kwaliteit van uie (Allium cepa L.) - Langenhoven, Petrus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MScAgric (Agronomy)--University of Stellenbosch, 1999.