Die bevordering van lees met behulp van media-onderrigstrategiee vir Afrikaans (graad 7) : 'n gevallestudie - Le Cordeur, Michael (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 2004.