'n Praktiese ondersoek na die struktuur van die speur- en spanningsroman met spesifieke verwysing na die werk van Michael Connelly, John le Carré, Ian Rankin, Lee Child en Frederick Forsyth - Meyer, Deon (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2005.