Die evaluering van 'n nuutgeskepte luisterprogram vir postbeginner studente - Beukes, Vernita (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2007.