Geskeide vroue se ervarings en persepsies van hul aanpassing in die post-egskeidingsfase - Le Roux, Memry S. (Memry Sharlene) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2011)
Thesis (M Social Work)--University of Stellenbosch, 2007.