Benutting van sandspel in die eksplorering van die leefwêreld van adolessente volgens die gestaltbenadering in maatskaplike werk - Rottier, Martha Francina (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (M Social Work (Social Work))--University of Stellenbosch, 2009.