Van moi tot je : die verband tussen die ontwikkeling van die subjek en die kunsmaakproses - Roux, Susan Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MA (VA)(Visual Arts))--Stellenbosch University, 2008.