Molekulere karakterisering van 'n Aegilops speltoides verhaalde translokasie en verkorte vorms - Bekker, Tamrin Annelie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MSc (Genetics))--University of Stellenbosch, 2009.