Elemente van die groteske realisme en karnavaleske in Foxtrot van die vleiseters deur Eben Venter - Heyns, Michiel (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2006.