Missio Dei en versoening : 'n fokus op die bydrae van missio Dei perspektiewe op die verheldering van die NG kerk se versoeningsrol in getuienis-lewering binne die konteks van rassisme in Suid-Afrika vandag - Redelinghuys, Werner (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Assignment (M.Div.)--University of Stellenbosch, 2007.