‘Swartsmeer’ : ’n studie oor die stereotipering van Afrika en Afrikane in die populere media - Van Zyl, Christa Engela (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (VA)(Visual Arts))--University of Stellenbosch, 2008.