Die vertaling van metafore in ’n brontaalgeoriënteerde Bybel in Afrikaans - Hendriks, Elisabet (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2006)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2006.