'n Ondersoek na die ontwikkeling van Die Matie studentekoerant se regulering en selfregulering sedert 1995 - Kloppers, Jacolette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MPhil (Journalism))--University of Stellenbosch, 2009.