Evaluering van twee groepe dubbelgenoteerde maatskappye, wat op die JSE Sekuriteitebeurs van Suid-Afrika genoteer is, vir suksesvolle omskakeling na internasionale finansiele verslagdoeningstandaarde teen 2005 - Smith, Heidi Helette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MAcc (Accountancy))--University of Stellenbosch, 2005.