Die invloed van 'n mastektomie op die man-vrou verhouding : 'n pastorale ondersoek - Grobbelaar, Frederik Russouw (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1993.