Op weg na 'n menswaardige samelewing : 'n teologies-etiese ondersoek na die korrelasie tussen 'n handves van menseregte en morele verantwoordelikheid - Katts, Donald Jaftha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D.Th.)--University of Stellenbosch, 2007.