Stem van die gemarginaliseerde : 'n ondersoek na die konstruksie van die identiteite van die vroulike figure in die werk van E.K.M. Dido - Colyn, Tania (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))--University of Stellenbosch, 2010.