'n Sistemiese ondersoek na aanvanklike beroepskeuse van graad 12-leerders - Van der Vyver, Amanda (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MEdPsych (Educational Psychology)--University of Stellenbosch, 2009