Die Nederduits Gereformeerde Gemeente Stellenbosch-Noord : 'n skuiwende identiteit - Henn, Theunis Johannes (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MTh (Practical Theology and Missiology))--University of Stellenbosch, 2009.