Die beoefening van ‘n bedryf met spesifieke verwysing na die toestaan van lenings deur houermaatskappye aan filiale of geassosieerdes - Marais, Suzanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MAcc) -- Stellenbosch University, 2004.