Kritiese evaluering van geselekteeerde aspekte in die uitspraak van Kommissaris: Suid-Afrikaanse Inkomstediens V Brummeria Renaissance (EDMS) BPK (2007) SCA 99 (RSA) - Haughton, Elron Jan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MAcc)--Stellenbosch University, 2012.