Die rol van waardetoevoeging in die produksie, verwerking en verspreiding van rooivleis in die Langeberg - Cloete, Johanna Cecilia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2012.