Strome lewende water : 'n interpretasie van Johannes 7:37-39 met verwysing na die huttefees, vir die konteks van wit Suid-Afrikaners in die 21e eeu - Vavruch, Shani Elsje (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2008)
Thesis (MPhil (Ancient Studies. Centre for Bible Interpretation and Translation in Africa))--Stellenbosch University, 2006.