Die invloed van mediaberiggewing op die beeldvormingsprosesse van die NG Kerk : 'n ondersoek na die uitwerking van mediaberigte op lidmate se beeld van die NG Kerk - Smith, Elna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2012.