Die inkomstebelastinggevolge van winste verdien uit beursverhandelde enkel-aandeeltermynkontrakte - Engelbrecht, Bruwer Christo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MAcc)--Stellenbosch University, 2012.