Drama-opleiding : ’n ondersoek na die aard, implementering en uitkomste van kurrikula in Suid-Afrikaanse skole - Pretorius, Mareli Hattingh (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2012.