Taal wat stamel, stotter en struikel : Marlene van Niekerk se "Die sneeuslaper" (2010) as mineurletterkunde - Stander, Aletta Sophia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2012.