Die retoriese rol van literêre feeste, met toespitsing US Woordfees en die Amsterdamse Weerwoordfestival - Lotter, Jacoba Catharina (Karin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)-- Stellenbosch University, 2012.