Die uitreik van aandele ten einde verpligtinge na te kom : onkoste werklik aangegaan vir inkomstebelastingdoeleindes of nie - De Kock, Arno (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MAcc)--Stellenbosch University, 2012.