Tikverslawing in die gemeenskap van die Rynse Kerk Bellville : 'n prakties-teologiese ondersoek na die behoeftes van geaffekteerde families. - Carelse, Sidwell Charles (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 2012.