Die behoefte aan ondersteuning van vroue in landelike gebiede wat by intiemepaargeweld betrokke is : 'n ekologiese perspektief - Van Breda, Edna Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Social Work)--Stellenbosch University, 2012.