‘n Ondersoek na enkele implikasies van die bevorderingsbeleid in die Algemene Onderwys- en Opleidingsfase in Suid-Afrikaanse skole – epistemologiese toegang - Geldenhuys, Hanli (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Stellenbosch University, 2012.