Kompleksiteit in taakgebaseerde onderrig en leer van Afrikaans as tweede taal binne universiteitskonteks - Adendorff, Elbie Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2012.