'n Weg na betekenis : 'n gevallestudie van letterlike en figuurlike ikonografie van Bybelse eksegese - Van Velden, Christina Maryke (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--Stellenbosch University, 2012.