Koinoniale en diakoniale gestaltes van die missionale gemeente binne 'n konteks van multi-kulturaliteit - Ries, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 2012.