Die problematiese afbakening tussen sommige kortverhaalbundels en die roman in Afrikaans, aan die hand van geselekteerde tekste - Uys, Hendrik-Muller (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2012.