Die institusionele beeld en die impak daarvan op die kommunikasie binne die Universiteit van Stellenbosch - Pienaar, Marguerite (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2007)
Thesis (MPhil (Afrikaans and Dutch. Document Analysis))--University of Stellenbosch, 2007.