'n Ondersoek na Scheherazade as moontlike voorganger in 'n vroulike verteltradisie in enkele Afrikaanse literêre tekste - Compion, Marlette (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2008)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2005.