‘n Kritiese ontleding van die inkomstebelastinghantering van voortydige beeindigingsboetes ingevolge huurooreenkomste - Badenhorst, David Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MAcc)--Stellenbosch University, 2012.