Estetiese verwantskappe en dekonstruksie van juweliersware : ‘n praktyk-gebaseerde ondersoek - Van der Merwe, Augusta Stephanie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA (VA))--Stellenbosch University, 2012.