Die rol van rekeningkundige beginsels en praktyk in die uitleg van die inkomstebelastingwetgewing in Suid-Afrika - Steenkamp, Casper Jan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2006.