Skenkings aan 'n trust en die daaropvolgende vermindering van die trust se uitstaande leningsrekening : die belasting op kapitaalwinsdilemma - Marx, Erick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm) Stellenbosch University, 2005.