'n Kritiese evaluering van die inkomste- en kapitaalwinsbelastinghantering van kollektiewe beleggingskemas in effekte en kollektiewe beleggingskemas in eiendom - Isaacs, Henry David (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--University of Stellenbosch, 2006.