Die rol van die doel van 'n lening en die effek van die verandering daarvan op die aftrekbaarheid van rente vir inkomstebelastingdoeleindes - Coetzee, Liezel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2004.