Die inkomstebelastinggevolge van die verkryging van 'n skuldbrief teen 'n diskonto - De Villiers, Deon Bernard Malan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 2001.