Geld die gewone reëls en beginsels van wetsuitleg by die uitleg van belastingwetgewing? - Taljaard, Jochemus Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm) -- Stellenbosch University, 2001