Uys Krige se familiebriewe uit Frankryk en Spanje 1931-1935 : teksuitgawe, met historiese oriëntering, teoretiese verantwoording en annotasies - Van Aardt, Stephanus Petrus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MA (Afrikaans and Dutch))—University of Stellenbosch, 2009.