Dissipelskap: 'n uitdaging vir die Kerk van die een-en-twintigste eeu na aanleiding van die Markus-evangelie - Oktober, Pedro Aden (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2006)
Thesis (MPhil (Old and New Testament. Bible Interpretation))--Stellenbosch University, 2006.