Ontwikkeling van molekulere merkers vir wilde-spesie-verhaalde weerstandsgeenkomplekse van gewone koring - Eksteen, Aletta (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2009)
Thesis (MSc (Genetics))--University of Stellenbosch, 2009.